YMCA bureau Noord Oost

Clubstriid, spel- en opdrachten wedstrijd waar iedereen welkom is!  

Waar :        eigen plaats
Wanneer :  vrijdagavond 2 februari 2018
Leeftijd :    10 - 16 jaar
Tijd :          19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur 
Deelname :  Leden €13,50 per groep (tot 25 deelnemers) Niet-leden €25,- per groep (tot 25 deelnemers)

Clubstriid is een wedstrijd in je eigen plaats waarbij je allerlei spellen en opdrachten doet. Clubstriid bestaat uit drie onderdelen, namelijk diverse korte opdrachten op locatie, een geldinzamelingsactie voor een internationaal YMCA project en een ‘haalopdracht’. De geldinzamelactie kan op de avond zelf gespeeld worden of jullie kunnen besluiten het op een nader te bepalen tijdstip te doen, bijvoorbeeld in een kerkdienst. Bij de ‘haalopdracht’ worden er vertegenwoordigers van de groep aangewezen die de opracht uitvoeren en daarbij verschillende items moeten verzamelen. Daarbij hebben ze de hulp van de gehele groep nodig in de vorm van aanwijzingen.
Bestaat jullie groep uit tieners van 10 -16 jaar oud en willen jullie ook graag deelnemen? Meld je dan vóór 22 december 2017 aan voor deze gezellige en actieve avond via noordoost@ymca.nl o.v.v. Clubstriid 2018. Je ontvangt dan een inschrijfformulier.


Tijdens Clubstriid mag jouw club zich weer uitleven met actieve spelen, denkopdrachten en ludieke activiteiten!


De opbrengst van Clubstriid 2018 zal zijn voor de solidariteitsactie van YMCA Wit-Rusland.

 Uitslag 2017:

1ste plaats: Sloten met 562 punten

2de plaats: Morra/Lioessens met 551 punten

3de plaats: Ee met 549 punten

Het totaaloverzicht van alle uitslagen wordt gemaild naar alle groepen die meegedaan hebben.

 

“Clubstriid is altijd de leukste en vooral de gezelligste avond van het jaar vol chaos, maar de jeugd geniet er echt van.”

“Verbinding daar gaat het om!”

 

Begin 2017 hebben tienergroepen uit 50 plaatsen fanatiek meegedaan aan de Clubstriid avond. Dit jaar was het thema ‘uitvindingen’ en hadden alle opdrachten hiermee te maken. Uitvindingen bij elkaar zoeken, een quiz en proefjes uitvoeren waren een aantal van de activiteiten waarmee de groepen punten konden verdienen. Ook was er dit jaar weer een goede doelen actie en gingen alle tieners langs de deuren met de ruilopdracht om hiervoor geld in te zamelen. De avond werd afgesloten met het bordspel Huize uitvindingrijk, waarbij de tieners een weg moesten vinden door het huis met allerlei opdrachtjes en vragen. Wat vonden de tieners zelf van de Clubstriid avond?

 

“de ruilopdracht was echt de leukste opdracht van de hele avond!”

 

Het goede doel van clubstriid 2017 was WATCH Nederland van Terre des Hommes. Meer informatie over WATCH Nederland is te vinden op: www.terrredeshommes.nl/prgrammas/watch-nederland 


De overhandiging van de cheque met het totaalbedrag wat is opgehaald is op het volgende filmpje te zien! https://www.youtube.com/embed/csl7Ir-Krxo