YMCA bureau Noord Oost

"Samen met de andere YMCA masterclass deelnemers verbindingen leggen, is iets dat ik leuk vind."


Ronald (24)
 

Deelnemer YMCA Masterclass 

Ronald is gevraagd om mee te doen met de YMCA Masterclass. Dit is een 1 jarig traject waarin zij de kans krijgen hun eigen project op te zetten en uit te voeren. Daarin worden ze geholpen door verschillende YMCA leden, waaronder ons algemeen secretaris Robèrt Feith. Ik ben bezig verbinding te leggen tussen de vrijwilligers en vaste krachten. 


Dit is maar een enkel voorbeeld van de mogelijkheden die YMCA jou kan bieden. YMCA biedt een plek aan jongeren waar zij zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Dankzij de enthousiaste inzet van medewerkers en vrijwilligers bezorgen wij veel jongeren een leuke tijd. Samen lachen, talenten ontdekken en leren samenwerken is de kerngedachte van onze organisatie. Dat beweegt ons bij de YMCA. Zo willen wij een bijdrage leveren aan een samenleving waarin ruimte en aandacht is voor iedereen


YMCA verruimt je blik en vergroot je horizon!


Wil je bijvoorbeeld op kamp of ken je iemand? Wil je vrijwilliger worden of weet je iemand die dat leuk vindt? Zoek je een stageplek? Misschien heb je wel een waanzinnig goed idee en zoek je hulp om het van de grond te krijgen? Maakt niet uit wat het is, zolang het jouw horizon, en die van anderen, maar vergroot! Dan staat YMCA met open armen op je te wachten.


Kijk ook eens op www.ymca.nl en kom in beweging! Veel plezier!