YMCA bureau Noord Oost

Sponsor zijn van YMCA Jeugdwerk? Dit kan op verschillende manieren.

Voor sponsoren biedt YMCA Jeugdwerk de mogelijkheid om, met allerlei voordelen, een sponsorpakket "op maat" samen te stellen waarbij uw naamsbekendheid goed naar voren komt.

Het pakket kunt u, geheel afgestemd op uw organisatie, samenstellen uit de sponsormogelijkheden zoals die op deze pagina staan vermeld.
 Afhankelijk van het bedrag van sponsoring krijgt u als sponsor een aparte status, met daarbij een aantal standaard en extra faciliteiten, waarbij geen extra kosten in rekening worden gebracht. Er zijn verschillende faciliteiten per sponsorstatus.

Hoofdsponsor
Nader overeen te komen met het bestuur van YMCA Jeugdwerk. 
Bijvoorbeeld een link op de homepage van de website, bedrijfslogo-vermelding op de website, digitale nieuwsbrief en social media (twitter, facebook). Reclamebord of vlag bij activiteiten , logo op het gesponsorde item.
     
Evenementensponsor
Link en info in het verslag op zowel de website, fotoalbum en nieuwsbrief. Link op de YMCA Jeugdwerk sponsor website met eigen bedrijfslogo.
     
Web sponsor
Link op de YMCA Jeugdwerk sponsor website met eigen bedrijfslogo. Link in de digitale nieuwsbrief met eigen bedrijfslogo.
  

Sponsorstatus

Omschrijving en prijs

Hoofdsponsor

Pakket en prijs nader overeen te komen

Evenementensponsor       

Pakket en prijs nader overeen te komen

Web sponsor

Sponsoring voor een bedrag van € 150,- per jaar

   

  


Wilt u YMCA Jeugdwerk ook financieel steunen neem dan contact op met de PR commissie om samen te kijken naar de mogelijkheden. Of laat een bericht achter via het contactformulier.