YMCA bureau Noord Oost

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stage waarin je leuke activiteiten voorbereidt en uitvoert voor kinderen of tieners? Dan hebben wij genoeg mogelijkheden!

  • Wij bieden je een leerzamen stageplaats waar je samen met andere stagiaires of vrijwilligers kinderen en tieners een geweldige tijd bezorgt. Natuurlijk word je hierbij goed begeleid en helpen wij je om te leren.

    Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van stagiaires van de volgende opleidingen:

    HBO Social Work (CMV, Pedagogiek), geen uitstroomprofiel Jeugdzorg

  • Voor 3e jaars CMV- of Pedagogiekstudenten bieden wij twee jaarstageplaatsen aan. In deze stage ga je aan het werk als Jeugdwerkadviseur in opleiding. Hierbij krijg je coördinerende taken, waarin je nieuwe groepen op gaat zetten, vrijwilligers en stagiaires begeleidt, meewerkt binnen projecten en trainingen gaat geven. Kortom een veelomvattende stage waarin je zult ontdekken waar je talenten liggen en waarin je aan de slag gaat met het verwerven van je beroepscompetenties.

 
Wanneer je stage komt lopen dan start je met de Basistraining. Hierbij word je in 2 dagdelen voorbereid op het stagelopen binnen het jeugdwerk en weet je hierna wat je kunt verwachten.


Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en je CV naar noordoost@ymca.nl. Wij nodigen je dan graag uit voor een kennismakingsgesprek.