Super dit! In je eentje krijg je dat nooit voor elkaar.

Marco (16) vrijwilliger YMCA Zwolle. Marco nam deel aan YMCA Adventure.

YMCA Jeugdwerk organiseert tal van activiteiten die verenigingen “in hun eentje niet voor elkaar krijgen”. Tijdens events bieden we jongeren en leidinggevenden de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te inspireren. De spelactiviteiten zijn in te huren en het aanbod varieert van gezellig samen bezig zijn tot activiteiten met een educatief sausje.

Op locatie

Een dagdeelvullend programma voor een betaalbare prijs YMCA Jeugdwerk heeft een gevarieerd aanbod van spelactiviteiten. Zo zijn er activiteiten voor buiten, spelen voor binnen en voor verschillende groepsgroottes.    Een YMCA-spelbegeleider verzorgt het programma en de materialen  op jullie eigen locatie.

Events

“Elkaar ontmoeten en samen doen!” Er zijn maar liefst 9 events waar je met je jeugd zo aan mee kunt doen! Vorm samen een team en doe mee met een sportieve activiteit of meld je met een aantal deelnemers aan voor Jongeren Aan Zet of Y-Adventure.

Spelkoffers

Op een speelse manier een inhoudelijk thema ter sprake brengen? Dat kan met een Spelkoffer! Ook (nog) niet nagedacht over je programma voor het nieuwe jaar? Maak gebruik van ons aanbod Spelkoffers!

Project Zin in YMCA

Dit is een campagne in het kader van de maatschappelijke diensttijd van de Rijksoverheid. Jongeren tussen de 16-28 jaar gaan aan de slag als vrijwilliger bij de YMCA. Ze kunnen hun eigen project vormgeven of kiezen uit één van de jobs zoals Social media Held(in), activiteiten begeleider of gaan mee als kampstaf tijdens de zomerkampen.

Project OV-ambassadeurs

Reizen met het openbaar vervoer vraagt bepaalde kennis en vaardigheden. Er is veel veranderd met de komst van de OV-chipkaart en er zijn meerdere vervoerders die het bus- en treinvervoer verzorgen. Senioren vinden het soms lastig om te doorgronden hoe het openbaar vervoer werkt. Vaak zijn ze onzeker omdat ze nog nooit of al langere tijd…

Be part

Be part Be Part biedt ondersteuning aan gezinnen die moeite hebben om rond te komen. Een mooi streven waar wij  een aantal jaren van harte aan meewerkten. In samenwerking met de gemeente Kampen werkten wij aan mogelijkheden om deze gezinnen te ondersteunen.