Cartograaf

Waar : Buiten

Leeftijd : 6-12 jaar

Vind de schat van de tegenpartij doormiddel van de kaart die zij hebben gemaakt!

Eerst maken de beide groepen een kaart van hun wijk en geven daarop aan waar de schat verstopt is. De zelf gemaakte kaart wordt aan de andere groep gegeven, die vervolgens aan de hand van die kaart de schat moet kunnen vinden.

Maar pas op! Er lopen wegpiraten door de wijk. Wanneer iemand van je groep wordt getikt moet je weer bij het beginpunt beginnen (de kaart mag je houden).

Voor meer informatie of het reserveren van deze activiteit kun je onderstaand formulier invullen.

Reserveringsformulier activiteit op aanvraag

Via dit formulier kun je een activiteit boeken of meer info ontvangen

Ik wil de volgende activiteit boeken / meer info(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Activiteiten voor verenigingen

Voor jongeren en leidinggevenden om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te inspireren.

YMCA Jeugdwerk organiseert tal van activiteiten om de verenigingen bij elkaar te brengen. Zo leer je niet alleen de vrijwilligers en leidinggevende binnen je eigen club beter kennen, je breidt ook je netwerk uit met enthousiaste vrijwilligers en leidinggevenden van andere clubs. Tijdens de events deel je je ervaringen en leer je van elkaar. We horen vaak van de deelnemers dat het super inspirerend is.

 

Wist je dat je de spelactiviteiten ook kunt huren?
Hoe leuk is het als je de spelactiviteit die je tijdens ons event hebt ervaren kun meenemen naar jouw vereniging? Of wie weet spot je wel een toffe activiteit op deze site. Je kunt de spellen huren om op je vereniging te spelen. Het aanbod varieert van gezellig samen bezig zijn tot activiteiten met een educatief sausje.

 

Voor ieder wat wils dus!
Mocht je nou nog een spel missen laat het ons dan weten. We kijken graag naar de mogelijkheden om het aan ons aanbod toe te voegen.