Expeditie Robinson

Waar: bij voorkeur buiten

Leeftijd: 8-12 jaar

Beschrijving:
Er worden twee teams gemaakt. Deze spelen 3 verschillende opdrachten tegen elkaar. Per onderdeel krijgt het winnende team krijgt een overwinningmunt. Hierna vindt de samensmelting plaats. Welk team heeft de meeste munten? Dit is het winnende team. De munten worden ingeleverd en elke speler van het winnende team krijgt een overwinningsmunt. Nu worden er verschillende individuele opdrachten gespeeld. Voor elke gewonnen opdracht krijgt de speler een overwinningmunt.

De nadruk ligt bij dit programma op: samenwerking, hulp geven aan anderen, sportiviteit en een gezellige tijd hebben. Aan het einde vindt de eilandraad plaats. Iedere speler vertelt hier waarom hij vindt dat hij de winnaar van de expeditie is.

Voor meer informatie of het reserveren van deze activiteit kun je onderstaand formulier invullen. 

Reserveringsformulier activiteit op aanvraag

Via dit formulier kun je een activiteit boeken of meer info ontvangen

Ik wil de volgende activiteit boeken / meer info(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Activiteiten voor verenigingen

Voor jongeren en leidinggevenden om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te inspireren.

YMCA Jeugdwerk organiseert tal van activiteiten om de verenigingen bij elkaar te brengen. Zo leer je niet alleen de vrijwilligers en leidinggevende binnen je eigen club beter kennen, je breidt ook je netwerk uit met enthousiaste vrijwilligers en leidinggevenden van andere clubs. Tijdens de events deel je je ervaringen en leer je van elkaar. We horen vaak van de deelnemers dat het super inspirerend is.

 

Wist je dat je de spelactiviteiten ook kunt huren?
Hoe leuk is het als je de spelactiviteit die je tijdens ons event hebt ervaren kun meenemen naar jouw vereniging? Of wie weet spot je wel een toffe activiteit op deze site. Je kunt de spellen huren om op je vereniging te spelen. Het aanbod varieert van gezellig samen bezig zijn tot activiteiten met een educatief sausje.

 

Voor ieder wat wils dus!
Mocht je nou nog een spel missen laat het ons dan weten. We kijken graag naar de mogelijkheden om het aan ons aanbod toe te voegen.