Liever een lover

Het thema loverboys blijft actueel.

Veel tieners/jongeren hebben er wel eens over gehoord, alleen weten ze echt hoe het werkt, kunnen ze zelf slachtoffer worden? Met de tieners gaan we ons oriënteren op de werkwijze van loverboys, wat kun je meemaken, hoe denken we erover? Bij dit thema is er ook een mogelijkheid om een 2e avond te boeken waarbij ervaringsdeskundigen hun verhaal  delen.

De activiteit wordt begeleid door een getrainde YMCA vrijwilliger en duurt ongeveer 2 uur.

De activiteiten zijn geschikt voor tieners vanaf 12 jaar.

De kosten van een educatieve avond zijn per bijeenkomst 75 euro (incl. btw, excl. reiskosten). De kosten van een 2e avond liggen tussen de 100 en 200 euro, afhankelijk van tijdsduur en programma.  (incl. btw, excl. reiskosten).

Interesse in een van de educatieve activiteiten?

Neem contact op met jeugdwerk Noord-Oost door onderstaand formulier in te vullen.

Reserveringsformulier activiteit op aanvraag

Via dit formulier kun je een activiteit boeken of meer info ontvangen

Ik wil de volgende activiteit boeken / meer info(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Activiteiten voor verenigingen

Voor jongeren en leidinggevenden om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te inspireren.

YMCA Jeugdwerk organiseert tal van activiteiten om de verenigingen bij elkaar te brengen. Zo leer je niet alleen de vrijwilligers en leidinggevende binnen je eigen club beter kennen, je breidt ook je netwerk uit met enthousiaste vrijwilligers en leidinggevenden van andere clubs. Tijdens de events deel je je ervaringen en leer je van elkaar. We horen vaak van de deelnemers dat het super inspirerend is.

 

Wist je dat je de spelactiviteiten ook kunt huren?
Hoe leuk is het als je de spelactiviteit die je tijdens ons event hebt ervaren kun meenemen naar jouw vereniging? Of wie weet spot je wel een toffe activiteit op deze site. Je kunt de spellen huren om op je vereniging te spelen. Het aanbod varieert van gezellig samen bezig zijn tot activiteiten met een educatief sausje.

 

Voor ieder wat wils dus!
Mocht je nou nog een spel missen laat het ons dan weten. We kijken graag naar de mogelijkheden om het aan ons aanbod toe te voegen.