Activiteiten op locatie

bamboestiek bouwen

Een dagdeel vullend programma voor een betaalbare prijs

Wil je eens iets nieuws doen met je club of vereniging? Een YMCA-spelbegeleider komt bij jullie langs met een dagdeel vullend programma.

We hebben een gevarieerd aanbod van spelactiviteiten voor diverse leeftijden en groepsgroottes. Zo zijn er activiteiten voor buiten, spelen voor binnen en voor verschillende groepsgroottes. 

De YMCA-spelbegeleider verzorgt het programma en de materialen op jullie eigen locatie. We vragen bij de uitvoering van de activiteit wel de hulp van jullie groepsvrijwilligers.

Wist je dat je de spelactiviteiten ook kunt huren?

Hoe leuk is het als je de spelactiviteit die je tijdens 1 van onze events hebt ervaren kunt meenemen naar jouw vereniging? Of wie weet spot je wel een toffe activiteit op deze site. Je kunt de spellen huren om op je vereniging te spelen. Het aanbod varieert van gezellig samen bezig zijn tot activiteiten met een educatief sausje. 

Voor ieder wat wils dus! 
Mocht je nou nog een spel missen laat het ons dan weten. We kijken graag naar de mogelijkheden om het aan ons aanbod toe te voegen. 

Agenda

Events

Activiteiten op locatie

oktober 2023
november 2023
januari 2024
februari 2024
maart 2024
Geen evenementen gevonden!

Onze initiatieven

Een project om OV-reizen voor senioren toegankelijker maken in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel. De OV-ambassadeurs zijn ook senioren. 

In dit project willen we kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar uitdagen om iets voor een ander te betekenen. 

Een campagne in samenwerking met diverse partners om meer openheid over mentale gezondheid te genereren. Samen maken we Nederland mentaal gezonder. 

YMCA jeugdwerk staat voor je klaar

YMCA Jeugdwerk staat voor je klaar

De YMCA biedt lokaal jeugdwerk ondersteuning bij tal van zaken.

Je kunt met elke vraag op het gebied van jeugdwerk bij ons terecht. Of het nu gaat om jeugdbeleid, ideeën voor op kamp of de club, het in dienst nemen van een professionele jeugdwerker of het omgaan met moeilijk gedrag, de jeugdwerkconsulenten beantwoorden graag je vraag.