Bordspellenweekend

YMCA Bordspellenweekend: It's all in the game!

Bordspellenweekend? Ga je dan het hele weekend ‘Mens erger je niet!’ spelen met elkaar?

Wij zien het net iets anders voor ons… In het bordspellenweekend willen wij graag jong en oud samen brengen door middel van super leuke en ook actieve spellen ! Zo zijn we bijvoorbeeld van plan om oude spelletjes als ‘Wie is het?’ en Ganzenbord weer tot leven te brengen, letterlijk. Daarnaast hebben we nog een aantal andere toffe activiteiten die leuk zijn voor jong én oud, zoals een pubquiz! 

Wij leveren aan jullie een programma met alle benodigdheden voor een volledig weekend. Het programma is niet steevast. Dit betekent dat jullie zelf kunnen schuiven in de indeling van het weekend naar hoe jullie het beste uit komt! Hiermee bieden we een flexibel weekend vol plezier en gezelligheid! Doen jullie ook mee?

2023: 17/18/19 maart

Er zijn geen kosten verbonden aan het bordspellenweekend

 

Opgave Bordspellenweekend

Naam spelleiding/contactpersoon(Vereist)

Activiteiten voor verenigingen

Voor jongeren en leidinggevenden om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te inspireren.

YMCA Jeugdwerk organiseert tal van activiteiten om de verenigingen bij elkaar te brengen. Zo leer je niet alleen de vrijwilligers en leidinggevende binnen je eigen club beter kennen, je breidt ook je netwerk uit met enthousiaste vrijwilligers en leidinggevenden van andere clubs. Tijdens de events deel je je ervaringen en leer je van elkaar. We horen vaak van de deelnemers dat het super inspirerend is.

 

Wist je dat je de spelactiviteiten ook kunt huren?
Hoe leuk is het als je de spelactiviteit die je tijdens ons event hebt ervaren kun meenemen naar jouw vereniging? Of wie weet spot je wel een toffe activiteit op deze site. Je kunt de spellen huren om op je vereniging te spelen. Het aanbod varieert van gezellig samen bezig zijn tot activiteiten met een educatief sausje.

 

Voor ieder wat wils dus!
Mocht je nou nog een spel missen laat het ons dan weten. We kijken graag naar de mogelijkheden om het aan ons aanbod toe te voegen.