Y-Adventure

Kom mee doen met de jongeren van jouw lokale jeugdwerk!

Elk najaar organiseert de YMCA het te gekke outdoor-event Y-Adventure voor tieners van 12 tot 16 jaar. Vol obstakels, raadsels en andere uitdagingen. Ga de uitdaging aan en beleef deze spannende tocht met jouw groep! 

6 oktober 2023

Locatie is dit jaar waarschijnlijk in Raard, info volgt nog.

Opgave: Doen jullie mee? Geef je op via onderstaand opgaveformulier.
Kosten: YMCA plusleden €9,50 pp. / basisleden € 11,50 pp. / Niet-leden €18,50 pp.

Meehelpen bij de organisatie en uitvoering, dat kan!
Wij willen jongeren 16+ de kans geven om mee te denken met de opdrachten die de tieners tijdens de route kunnen doen, en natuurlijk ben je dan ook bij de uitvoering.
Zou je dit tof vinden, laat het weten door te mailen naar jenneke@ymca.nl of een berichtje te sturen naar 06 36 21 10 3

Opgave Y Adventure

Naam(Vereist)
mobiel nummer
minstens 1!

Activiteiten voor verenigingen

Voor jongeren en leidinggevenden om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te inspireren.

YMCA Jeugdwerk organiseert tal van activiteiten om de verenigingen bij elkaar te brengen. Zo leer je niet alleen de vrijwilligers en leidinggevende binnen je eigen club beter kennen, je breidt ook je netwerk uit met enthousiaste vrijwilligers en leidinggevenden van andere clubs. Tijdens de events deel je je ervaringen en leer je van elkaar. We horen vaak van de deelnemers dat het super inspirerend is.

 

Wist je dat je de spelactiviteiten ook kunt huren?
Hoe leuk is het als je de spelactiviteit die je tijdens ons event hebt ervaren kun meenemen naar jouw vereniging? Of wie weet spot je wel een toffe activiteit op deze site. Je kunt de spellen huren om op je vereniging te spelen. Het aanbod varieert van gezellig samen bezig zijn tot activiteiten met een educatief sausje.

 

Voor ieder wat wils dus!
Mocht je nou nog een spel missen laat het ons dan weten. We kijken graag naar de mogelijkheden om het aan ons aanbod toe te voegen.