Y-Games

Y-Games

Y-Games op vrijdag 2 februari 2024

Het spel

Groepen uit verschillende plaatsen strijden tegelijkertijd op hun eigen locatie tegen elkaar.

Het spel is voor tieners en wordt verdeeld in twee leeftijdscategorieën namelijk: 8 t/m 12 en 12 t/m 16 jaar. De Y-games bestaat uit verschillende spelrondes, waarbij er iedere ronde een andere soort opdracht wordt uitgevoerd of vragen worden beantwoord. 

Met het uitvoeren van iedere opdracht kan je punten scoren. Scoor zo veel mogelijk punten om als groep winnaar te worden van Y-Games 2024!

Werkwijze

Na jullie aanmelding krijg je eind januari een spelpakket. 

De opdrachten blijven geheim tot de avond van Y Games. De spelleider ontvangt een materialenlijst en zorgt zelf voor de benodigdheden. Denk hierbij aan papier, pennen, internet etc. 

Iedere groep heeft naast een spelleider ook een jurylid nodig. De jurylid zorgt ervoor dat het spel eerlijk gespeeld wordt en dat er punten toegekend worden. Na afloop geeft de jury via Whatsapp of e-mail de punten door aan de YMCA. Zij bepalen de uiteindelijke winnaar per categorie en bezorgen deze winnaars naderhand een beker en een taart.

Kosten

Plus Lidmaatschap: €14,50 per groep tot 25 personen
Basislidmaatschap: €18,50 per groep tot 25 personen
Niet leden: €29,50 per groep tot 25 personen

Meer dan 25 deelnemers een 2e groep doorgeven.

Voor het verzenden van het spelpakket betaal je €5,00 extra.
Voor deelname en eventuele verzendkosten ontvang je een nota.

Opgave Y Games

Leeftijdscategorie(Vereist)
geef aan welke leeftijdscategorie meespeelt
Naam Spelleiding(Vereist)
Adres(Vereist)
Spelleiding is ook penningmeester?(Vereist)
Voor versturen nota. Bij invullen ‘nee’ graag gegevens penningmeester onderaan invullen!

Activiteiten voor verenigingen

Voor jongeren en leidinggevenden om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te inspireren.

YMCA Jeugdwerk organiseert tal van activiteiten om de verenigingen bij elkaar te brengen. Zo leer je niet alleen de vrijwilligers en leidinggevende binnen je eigen club beter kennen, je breidt ook je netwerk uit met enthousiaste vrijwilligers en leidinggevenden van andere clubs. Tijdens de events deel je je ervaringen en leer je van elkaar. We horen vaak van de deelnemers dat het super inspirerend is.

 

Wist je dat je de spelactiviteiten ook kunt huren?
Hoe leuk is het als je de spelactiviteit die je tijdens ons event hebt ervaren kun meenemen naar jouw vereniging? Of wie weet spot je wel een toffe activiteit op deze site. Je kunt de spellen huren om op je vereniging te spelen. Het aanbod varieert van gezellig samen bezig zijn tot activiteiten met een educatief sausje.

 

Voor ieder wat wils dus!
Mocht je nou nog een spel missen laat het ons dan weten. We kijken graag naar de mogelijkheden om het aan ons aanbod toe te voegen.