“Elkaar ontmoeten en samen doen!”

Er zijn maar liefst 9 events waar je met je jeugd zo aan mee kunt doen! Vorm samen een team en doe mee met een sportieve activiteit of meld je met een aantal deelnemers aan voor Jongeren Aan Zet of Y-Adventure.

vlotbouwen bij YMCA Jeugdwerk events

Alle activiteiten geven je de gelegenheid om sportief, creatief en vindingrijk te zijn en elkaar te ontmoeten. Kom ook en doe mee! Jongeren ontmoeten leeftijdsgenoten uit andere plaatsen met soms hele andere achtergronden als zijzelf. Begeleiding ontmoet elkaar en deelt ervaring, kennis en maken elkaar enthousiast met nieuwe ideeën.

Meer informatie over de events en data voor komend seizoen vind je via de navigatie en op de agenda. Deelname aan de activiteit ‘gaat in’ na de feitelijke inschrijving. Deelname kan tot de sluitingsdatum inschrijving kosteloos worden geannuleerd. Daarna is het niet meer mogelijk om de inschrijving te annuleren.

Bij elk event staan de kosten voor deelname vermeld. Veelal is er een ledenprijs en een niet ledenprijs. De ledenprijs is alleen van toepassing als de contributie betaald is. De nota wordt voorafgaand aan de activiteit verstuurd.

Meestal worden er foto’s gemaakt tijdens de activiteiten/events. Deze kunnen worden gebruikt voor promotiedoeleinden. Indien je hiertegen bezwaar hebt kun je dit kenbaar maken bij de begeleiding van de activiteit en/of via noordoost@ymca.nl, 038-4540221.