YMCA Spelletjesevent: It’s all in the game!

Hoe kan jij meedoen met dit event?

Hieronder staan vier categorieën met tips, trucs en ideeën om het event te organiseren. Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken vind je in de link een actielijst, werving tekst etc.

 1. Spellen competitie
  Wie is de over-all spellen kampioen? Speel verschillende spellen en houd de punten goed bij. Aan het eind van de avond zullen de punten worden opgeteld en wordt duidelijk wie dé gezelschapsspellenkampioen is.
 2. Uitwisseling
  Zou jij het tof vinden om naar een andere groep te gaan of bij jou uit te nodigen geef het door aan de YMCA. Wij zullen kijken of er andere groepen zijn die ook interesse hebben en of we jullie kunnen koppelen.
 3. Jong meets Oud(er)
  Vraag ouderen uit het dorp/de wijk of ze het leuk vinden als er jongeren bij ze thuis langs komen om gezamenlijk gezelschapsspellen te spelen. Jongeren gaan in groepjes van 3 personen bij de ouderen thuis langs.
 4. Na de kerkdienst
  Hoe leuk is het om na de dienst met mensen uit de gemeente spelletjes te spelen. Je zit met andere mensen om tafel dan gewoonlijk en hebt ander contact dan tijdens de kerkdienst.

Taart voor bij de spelletjes?

Zijn jullie als groep lid van de YMCA en gaan jullie het eerste weekend van april meedoen met het spelletjesevent? Geef voor 29 maart door hoeveel personen jullie verwachten door te mailen naar janine@ymca.nl dan zorgen wij dat jullie die zaterdag bij de Hema in de buurt taart kunnen afhalen voor bij het spelletjesevent! (taart van maximaal 30 personen)