Ontspanning, plezier en Fair Play.

Op vrijdagavond 8 maart 2019 klinken om 19:00 uur de eerste fluitsignalen. Dat is de start van het volleybaltoernooi in Wildervank (Gr).

Iedereen mag in Wildervank een balletje slaan, of je er nu een ster in bent of niet. Het gaat erom dat jullie samen met ons plezier hebben.

De aanmelding is geopend!

Er zijn twee leeftijdscategorieën, namelijk 12 t/m 15 jarigen en de 16+ groep. Voor beide categorieën is er een prijs voor het team dat de meeste punten haalt.

Ieder team moet bestaan uit zes personen, waarvan minstens twee vrouwen/meiden. Als dat niet mogelijk is, mag het team bestaan uit vijf mannen/jongens. Dit om de wedstrijden eerlijk te laten verlopen. Zorg er ook voor dat er per team één scheidsrechter en één puntenteller is.

Deelnamekosten:

Leden: €35,- per team
Niet-leden: €47,50 per team

Na aanmelding kan er niet meer kosteloos geannuleerd worden.


Gezelligheid, veel korte wedstrijdjes, een heleboel mensen die met auto’s tieners gebracht en gehaald hebben en genoeg scheidsrechters en tellers!
Kortom: YMCA-volleybal in Jubbega op 16 november was een succes.
Er werd fanatiek gestreden om de wisselbeker. Ook werd er goed rekening gehouden met de tegenstanders, die soms echt een paar koppen kleiner/groter waren????
De eerste prijs ging naar team We4you 2, zij hebben 138 punten gescoord.
De groep van de Chillchurch, uit de Knipe Heerenveen, ging naar huis met een grote zak snoep, die ze oprecht verdiend hadden door hun sportieve gedrag en het behalen van 133 punten.