Een gezellige en actieve avond voor iedereen van 12 tot 16 jaar die houdt van teamwork en avontuur! 

Y Adventure: een avontuur dat we samen met jullie aan gaan. Lopen, teamopdrachten uitvoeren, water en krachtmetingen kunnen onderdeel zijn van deze avond. Onder begeleiding van ervaren krachten gaan jullie in groepen van ongeveer 10 personen allerlei activiteiten uitvoeren. Samenwerken is hierbij van groot belang. Als afsluiting van deze avond wordt er nog gezellig iets gegeten en gedronken bij een knapperend kampvuur! Aan deze avond kunnen maximaal 200 tieners meedoen.

De activiteiten worden afgestemd op de locatie.

Datum: 4 oktober 2019; dat wil je niet missen!
Locatie: De Grote Wielen in Leeuwarden
Opgave: Doen jullie mee? Geef je nu alvast op via noordoost@ymca.nl, dit kan uiterlijk tot en met 24 september 2019.
Kosten: YMCA leden €8,50 pp. / Niet-leden €17,- pp.

Wil je weten hoe het vorig jaar was? Lees dan het verslag hieronder.

“We hadden al heel wat avonturen beleefd, en nu kwamen we aan bij de volgende bestemming. In het donker zagen we een paar zaklamp lichtjes schijnen. Daar stonden twee mensen die een verhaal vertelden: het laatste exotische dier was uit het bos gestolen door een boswachter en zat nu vast in een koffer. We zagen de koffer al staan 😉 

We moesten het dier bevrijden door drie raadsels op te lossen. Uiteraard waren wij slim genoeg en was de code binnen  één minuut opgelost. Na invoering van de code, sprong de koffer open en:….een papegaai kwam eruit! Weer een opdracht succesvol afgerond! Op naar de volgende: Bring it on!”