Een nieuwe naam: Y-Games! Voorheen Tri-axY en Clubstriid.

Met ingang van 2020 zijn deze twee events samengevoegd tot één datum en één programma.

Natuurlijk net zo leuk en uitdagend als voorheen. Dus geef je op en doe mee!

Het spel

Het spel heeft verschillende spelrondes. De spelrondes  bestaan uit quizvragen, een creatieve opdracht, een verzamelopdracht en een geldinzamelingsactie voor een goed doel. Groepen uit verschillende plaatsen strijden tegelijkertijd op hun eigen locatie om de eer. Er zijn twee leeftijdscategorieën: 8-12 jaar en 12-16 jaar.
Voor de verzamelopdracht ga je erop uit, het dorp/de buurt in. Deze opdracht is alleen voor de 12-16 jarigen. Wanneer jullie dit als leiding niet zien zitten, dan kun je er ook voor kiezen om deze opdracht te laten vallen.
De geldinzamelingsactie kan op de avond zelf gespeeld worden maar het is ook mogelijk om dit op een ander tijdstip te doen, bijvoorbeeld in een kerkdienst.

Werkwijze

Na jullie aanmelding krijg je eind januari een verzegeld spelpakket. Voor de groepen in Friesland worden deze tijdens de regiovergaderingen uitgedeeld, de andere groepen krijgen deze opgestuurd per post.
De opdrachten blijven geheim tot de avond van Y Games. De spelleider zorgt zelf voor benodigdheden als papier en pen, dobbelstenen, internet, etc. Bij het spelpakket krijg je daarom een materialenlijst.
Iedere groep heeft naast een spelleider ook een jurylid nodig. Dit jurylid zorgt ervoor dat het spel eerlijk gespeeld wordt en dat er punten toegekend worden. Na afloop geeft de jury via Whatsapp of e-mail de punten door aan de YMCA. Zij bepalen de uiteindelijke winnaar per categorie en bezorgen deze winnaars naderhand een beker en een taart.

Datum

Vrijdagavond 29 januari 2021 van 19.00-21.00 uur.

Opgave

Opgave vóór 15 december via e-mail naar: noordoost@ymca.nl
We sturen je vervolgens een aanmeldformulier.

Kosten

YMCA leden: €13,50 (max. 25 personen).
Niet YMCA-leden: €25,- per groep (max. 25 personen).
Grotere groepen (> 25 personen) betalen €27,- of €50,-. Zij krijgen twee spel-enveloppen.
Voor het verzenden van het spelpakket betaal je €5,00 extra.
Voor deelname en eventuele verzendkosten ontvang je een nota.