Y Bordspellenweekend

Y Bordspellenweekend: It's all in the game!

Bordspellen en ontmoeting, door elkaar fysiek te ontmoeten leer je elkaar en jezelf beter kennen. Bordspellen zijn een goed middel om ontmoeting te creëren. Daarom dagen wij iedereen uit om het weekend van 22, 23,24 maart 2024 een spel-event neer te zetten in je eigen plaats. Er zijn verschillende manieren om dit op te pakken.  

  • Jong meets Oud(er)  
  • Na de kerkdienst  
  • Uitwisseling met een andere jeugdgroep  
  • Spellen competitie  
  • Levende spellen 

Wij leveren aan jullie een programma met alle benodigdheden om zelf het bordspellen weekend op te zetten. Het programma is niet steevast. Dit betekent dat jullie zelf kunnen schuiven in de indeling van het weekend naar hoe jullie het beste uit komt. Hiermee bieden we een flexibel weekend vol plezier en gezelligheid! Doen jullie ook mee? Meld je dan hier aan!

Activiteiten voor verenigingen

Voor jongeren en leidinggevenden om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te inspireren.

YMCA Jeugdwerk organiseert tal van activiteiten om de verenigingen bij elkaar te brengen. Zo leer je niet alleen de vrijwilligers en leidinggevende binnen je eigen club beter kennen, je breidt ook je netwerk uit met enthousiaste vrijwilligers en leidinggevenden van andere clubs. Tijdens de events deel je je ervaringen en leer je van elkaar. We horen vaak van de deelnemers dat het super inspirerend is.

 

Wist je dat je de spelactiviteiten ook kunt huren?
Hoe leuk is het als je de spelactiviteit die je tijdens ons event hebt ervaren kun meenemen naar jouw vereniging? Of wie weet spot je wel een toffe activiteit op deze site. Je kunt de spellen huren om op je vereniging te spelen. Het aanbod varieert van gezellig samen bezig zijn tot activiteiten met een educatief sausje.

 

Voor ieder wat wils dus!
Mocht je nou nog een spel missen laat het ons dan weten. We kijken graag naar de mogelijkheden om het aan ons aanbod toe te voegen.

Een plek waar je je thuis kunt voelen

YMCA Jeugdwerk