YMCA Volleybaltoernooi

Samen een balletje slaan!

Twee keer per jaar organiseert YMCA Jeugdwerk een volleybaltoernooi.
Je krijgt de kans een balletje te slaan op een YMCA-volleybaltoernooi, of je sporter bent of niet. Het gaat er vooral om dat we met z’n allen plezier hebben!

Er zijn twee leeftijdscategorieën bij voldoende opgave. Een groep van 12 t/m 15 jarigen en een 16+ groep. Voor beide categorieën is er een prijs voor het team dat de meeste punten behaalt.

Normaal gesproken bestaat een team uit 8 deelnemers (inclusief puntenteller en scheidsrechter). Laat je echter niet weerhouden door te weinig deelnemers. Wij zorgen ervoor dat je aan de beurt komt, ook als je een incompleet team hebt.

Het volgende volleybaltoernooi is op 17 november 2023 in Oldeberkoop. Klik hier voor alle informatie en om je aan te melden!

Activiteiten voor verenigingen

Voor jongeren en leidinggevenden om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te inspireren.

YMCA Jeugdwerk organiseert tal van activiteiten om de verenigingen bij elkaar te brengen. Zo leer je niet alleen de vrijwilligers en leidinggevende binnen je eigen club beter kennen, je breidt ook je netwerk uit met enthousiaste vrijwilligers en leidinggevenden van andere clubs. Tijdens de events deel je je ervaringen en leer je van elkaar. We horen vaak van de deelnemers dat het super inspirerend is.

 

Wist je dat je de spelactiviteiten ook kunt huren?
Hoe leuk is het als je de spelactiviteit die je tijdens ons event hebt ervaren kun meenemen naar jouw vereniging? Of wie weet spot je wel een toffe activiteit op deze site. Je kunt de spellen huren om op je vereniging te spelen. Het aanbod varieert van gezellig samen bezig zijn tot activiteiten met een educatief sausje.

 

Voor ieder wat wils dus!
Mocht je nou nog een spel missen laat het ons dan weten. We kijken graag naar de mogelijkheden om het aan ons aanbod toe te voegen.