YMCA Zaalvoetbaltoernooi

Doelgericht spelen!

Elk jaar organiseert YMCA Jeugdwerk een zaalvoetbaltoernooi! De locatie is dit jaar Leeuwarden.

Om 19.00u starten de eerste wedstrijden.

Ieder team moet bestaan uit 5 personen, waarvan minstens één vrouw. Als dat niet mogelijk is, mag het team bestaan uit vier mannen/jongens.

Elke groep zorgt voor één scheidsrechter per team. Bij het toernooi moet minimaal één personen aan begeleiding per groep aanwezig zijn, meer is natuurlijk wenselijk en gezelliger!

Het volgende zaalvoetbaltoernooi is op zaterdag 6 januari in Leeuwarden. Klik hier voor alle informatie en om je aan te melden!

 

Activiteiten voor verenigingen

Voor jongeren en leidinggevenden om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te inspireren.

YMCA Jeugdwerk organiseert tal van activiteiten om de verenigingen bij elkaar te brengen. Zo leer je niet alleen de vrijwilligers en leidinggevende binnen je eigen club beter kennen, je breidt ook je netwerk uit met enthousiaste vrijwilligers en leidinggevenden van andere clubs. Tijdens de events deel je je ervaringen en leer je van elkaar. We horen vaak van de deelnemers dat het super inspirerend is.

 

Wist je dat je de spelactiviteiten ook kunt huren?
Hoe leuk is het als je de spelactiviteit die je tijdens ons event hebt ervaren kun meenemen naar jouw vereniging? Of wie weet spot je wel een toffe activiteit op deze site. Je kunt de spellen huren om op je vereniging te spelen. Het aanbod varieert van gezellig samen bezig zijn tot activiteiten met een educatief sausje.

 

Voor ieder wat wils dus!
Mocht je nou nog een spel missen laat het ons dan weten. We kijken graag naar de mogelijkheden om het aan ons aanbod toe te voegen.