Teamwork

Boost your talent!

Teamwork

YMCA zet jongeren in hun kracht. Dat betekent dat wij jongeren de kans bieden om het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we al járen met veel plezier. Nu is er de aftrap van het project Teamwork. Jij kunt hier deel van gaan uitmaken.

We nodigen jongeren van 16 tot 27 jaar uit om aan te sluiten bij dit project. Ken jij jongeren die zichzelf verder willen ontwikkelen en leeftijdsgenoten wil leren kennen, stuur ze dan vooral de volgende informatie door!

Boost your talent

Met YMCA Teamwork krijg je nu de kans om jezelf nog verder te ontwikkelen! Je talent een boost geven door creativiteit te tonen en zelf verantwoordelijkheid te nemen. Samen met andere leeftijdsgenoten uit heel Nederland vorm jij een team waarmee je met een bepaald onderwerp aan de slag gaat. Je leert samenwerken en elkaar coachen en inspireren. Ieder team wordt begeleid door één beroepskracht van de YMCA, bij deze persoon kun je terecht met je al je vragen.

 

Het beste uit jezelf halen

In een team van Teamwork leer jij om:

… je eigen talenten, kennis en kwaliteiten te ontwikkelen

… samen te werken met teamgenoten, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

… leiderschap te ontwikkelen en met elkaar ergens voor te gaan

… zelf verantwoordelijkheid te nemen, hoe eng dat soms ook is

… creatief te zijn en te kunnen omdenken

Aan de slag

Er worden 3 teams gevormd zodat je zelf kunt kiezen waar jouw interesses en talenten het best tot hun recht komen, of waar je nog meer over zou willen leren. Je kunt ervan uit gaan dat er iedere maand een teamoverleg is, dit is grotendeels online. Ook is er ongeveer één keer in de drie maanden een fysieke bijeenkomst om elkaar ook in het echt te leren kennen.

Ieder team krijgt de mogelijkheid om een training naar keuze te volgen, waarbij je de kans krijgt om je skills en kennis verder uit te breiden. De 3 teams waar je nu uit kunt kiezen zijn:

Redactieteam, Trainersteam en Verbindingsteam.