Een uurtje InZoomen op Jeugdwerk ‘20/’21

Op welke manier hebben jullie tijdens de coronaperiode contact gehouden met jullie jeugd en met alle vrijwilligers? En hoe kunnen jullie straks weer starten na de zomervakantie?

Ineens stopte het jeugdwerk begin maart 2020 noodgedwongen door de coronamaatregelen. Voor veel groepen betekende het stilvallen van de activiteiten een vervroegde afsluiting van het seizoen. Sommige groepen gingen door met online activiteiten.

Nu het nieuwe jeugdwerkseizoen nadert, is het misschien lastig om te starten met activiteiten waarbij leiding en tieners anderhalve meter afstand moeten houden. En wat mag dan wel en wat vooral niet? Als YMCA hebben we ruime ervaring in alle regelgeving en het aanvragen van protocollen richting de gemeente en deze ervaringen delen we graag met jullie.

Van 10-24 september zitten de jeugdwerkers van 20.00-21.00 uur klaar om je vragen en bedenkingen te bespreken. Aan het eind van de online sessie via Zoom weet je waarmee en hoe jullie straks weer met de jeugdactiviteiten kunnen starten

Dus ben je actief binnen het jeugdwerk in jouw (kerkelijke) gemeente, om ervaringen te delen en om jullie op weg te helpen nodigen wij je uit om In te Zoomen. Deelname aan deze activiteit is gratis. Aan het eind van de online bijeenkomst via Zoom weet je waarmee en hoe jullie straks weer met de jeugdactiviteiten kunnen starten.

Natuurlijk houden we jullie daarna op de hoogte van eventuele wijzigingen vanuit het kabinet voor wat betreft het jeugdwerk.

Op 9 avonden van 20.00-21.00 uur zijn er online Zoom In – bijeenkomsten gepland:

Donderdag 10 september

Maandag 14 september

Dinsdag 15 september

Woensdag 16 september

Donderdag 17 september

Maandag 21 september

Dinsdag 22 september

Woensdag 23 september

Donderdag 24 september

Meld je aan voor deelname door je naam, (mobiele)telefoonnummer, plaats van jeugdwerk en voorkeursdatum te sturen naar: noordoost@ymca.nl of gebruik onderstaand formulier.