Het recept

voor sterk jeugdwerk

Recept voor sterk jeugdwerk, zelfstandig aan de slag!

Voor sterk jeugdwerk heb je verschillende ingrediënten nodig in de juiste verhouding.

De ingrediënten zijn vast niet nieuw voor je.

Maar hoe pas je ze nou het beste toe in jouw jeugdwerk?

In de praktijk blijkt deze vraag best complex te zijn. Wij helpen je er graag bij. 

Elk ingrediënt hebben we apart voor je uitgewerkt en daarbij aangegeven op welke manieren  je ervoor kunt zorgen om dit ingrediënt toe te voegen. Op deze manier kun je zelf kijken van welk ingrediënt jullie eigenlijk meer nodig hebben. 

Benieuwd naar de ingrediënten?

Ga aan de slag met het recept voor sterk jeugdwerk

1

Zelf aan de slag

Als je kijkt naar de 7 ingrediënten kun je zelf aan de slag door te kijken in hoeverre en hoe je het ingrediënt toepast binnen je jeugdwerk. Vervolgens kun je kijken waar ruimte voor verbetering is en er een actieplan voor bedenken. 

Blijf niet te lang nadenken. Door in actie te komen krijg je duidelijkheid. Kom je er toch niet uit? Stuur ons even een berichtje dan kijken we met je mee. 

Met begeleiding aan de slag

Je kunt het natuurlijk alleen doen, het hoeft alleen niet! We helpen je graag bij het inventariseren van verbeterpunten en maken met jou een plan hoe je jullie jeugdwerk kunt verbeteren. Tijdens het implementeren coachen we je. Elk jaar kunnen we tien groepen/plaatsen intensief begeleiden. Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor een jeugdwerker bij jou in de buurt. 

2
3

Samen aan de slag

Met de interactieve ‘wat maakt jeugdwerk sterk’ workshop komen we naar je toe. Samen met de vrijwilligers van je groep/plaats gaan we een avond samen aan de slag. 

Ons motto is ‘enthousiast, doordacht en actief.’ Dat herken je ook in deze workshop. We maken een bondig plan en gaan dan snel aan de slag. 

Neem contact met ons op of bel naar 038-4540221 om de workshop in te plannen.