Wat doet een

YMCA Jeugdwerker

Een enthousiaste YMCA Jeugdwerker geeft energie in jullie jeugdwerk!

social work stage Zwolle

Adviseurs op het gebied van jongerenwerk


Gemeenten en kerkelijke organisaties kunnen een professionele jeugdwerkadviseur of jeugdwerker inschakelen.

Deze professionals in jeugd- en jongerenwerk kunnen adviseren, begeleiden en ondersteunen in de uitvoer van projecten en initiatieven op het gebied van jeugd- en jongerenwerk.  

Bij YMCA Jeugdwerk ben je ook aan het juiste adres voor professionele begeleiding, trainingen, diverse activiteiten en kant-en-klare programma’s op het gebied van jeugdwerk. 

De YMCA biedt lokaal jeugdwerk ondersteuning bij tal van zaken.

Je kunt met elke vraag op het gebied van jeugdwerk bij ons terecht. Of het nu gaat om jeugdbeleid, ideeën voor op kamp of de club, het in dienst nemen van een professionele jeugdwerker of het omgaan met moeilijk gedrag, de jeugdwerkconsulenten beantwoorden graag je vraag.

Wat doet een jeugdwerker professional?

Hulp bij het opstarten van een nieuwe locale club of groep.

Lukt het je niet om je club of activiteiten op de kaart te zetten? Is het lastig om vrijwilligers of deelnemers aan te trekken? 

Onze ervaren jeugdwerk professionals kunnen je helpen je club of activiteiten nu wel op de kaart te zetten. 


Je wordt ontzorgt zodat jij je kunt focussen op wat je het aller leukste vindt. 

Soms heb je wat extra handjes nodig binnen je organisatie, bijvoorbeeld als ziekte-vervanging of tijdens grote projecten.

Een ervaren jeugdwerk professional versterkt je team. 

YMCA bestaat sinds 1853 en ook de afdeling jeugdwerk bestaat al jaren. We begeleiden 250 groepen over heel Nederland en hebben jeugdwerkers gedetacheerd op interim- en projectbasis. 

De mogelijkheden zijn eindeloos dus stuur gerust een bericht. 

jeugdwerk stage

Advies en ondersteuning

Heb je een vraag of wil je even overleggen? Onze jeugdwerkers staan voor je klaar. Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

agenda-ymca-jeugdwerk

Interim professional in jouw organisatie

Een ervaren jeugdwerk professional versterkt je team op interim basis. Bijvoorbeeld ter ziektevervanging of tijdens grote projecten. 

Waarom zou je een YMCA Jeugdwerker inschakelen?

Professioneel

De YMCA jeugdwerkers zijn professionals. Ze volgen diverse trainingen en kunnen beschikken over alle materialen binnen onze organisatie. De jeugdwerkers worden ook altijd gecoacht door een professioneel opgeleide coach.

Verantwoordelijk

Je kunt met een gerust hart een YMCA jeugdwerker in je team verwelkomen. YMCA neemt de verantwoordelijkheid voor het correct uitvoeren van de afgesproken taken.

 

Maatwerk

Elke organisatie is uniek dus leveren we maatwerk. Zo weet je zeker dat je de best passende ondersteuning krijgt. We kijken samen naar de opdracht en het takenpakket van de YMCA jeugdwerker. 

Tarief

Voor de YMCA jeugdwerker wordt een zeer aantrekkelijke uurprijs berekend (zie lidmaatschap & tarieven).

Wat anderen over ons zeggen

Vrolijke professionals!

Kim heeft ons als interim-jeugdwerker geholpen om het jeugdwerk in onze gemeente eindelijk eens echt op de kaart te zetten. Ze fungeerde als het aanspreekpunt voor jongeren in onze gemeente, adviseerde onze collega's en heeft ons in korte tijd geleerd hoe we zelf verder kunnen met het jeugdwerk beleid dat ze voor ons schreef. Bedankt!
Tim de Boer
Gemeenteambtenaar