Even inzoomen

op jeugdwerk '20/'21

Een uurtje inzoomen op jeugdwerk '20/'21

Op welke manier houden jullie tijdens de coronaperiode contact met jullie jeugd en met alle vrijwilligers? En hoe kunnen jullie weer opstarten? 

Ineens stopte het jeugdwerk begin maart 2020 noodgedwongen door de coronamaatregelen. Voor veel groepen betekende het stilvallen van de activiteiten een vervroegde afsluiting van het seizoen. Sommige groepen gingen door met online activiteiten. Half oktober komen we voor een tweede lockdown te staan, met nieuwe maatregelen. En half december nogmaals. De maatregelen met betrekking op  het jeugdwerk hebben we weer op een rij gezet. (Te lezen door op de link te dubbelklikken.)

Het is misschien lastig om activiteiten aan te bieden waarbij leiding en tieners anderhalve meter afstand moeten houden. En wat mag dan wel en wat vooral niet? Als YMCA hebben we ruime ervaring in alle regelgeving en het aanvragen van protocollen richting de gemeente en deze ervaringen delen we graag met jullie.

 

Een bijeenkomst via Zoom waarin je al je vragen en bedenkingen kan bespreken 

Op Zoom In bijeenkomsten zitten de jeugdwerkers van 20.00-21.00 uur klaar om je vragen en bedenkingen te bespreken. Aan het eind van deze online sessie via Zoom weet je waarmee en hoe jullie straks weer met de jeugdactiviteiten kunnen opstarten en hoe je de maatregelen kunt inzetten.

Dus ben je actief binnen het jeugdwerk in jouw (kerkelijke) gemeente, om ervaringen te delen en om jullie op weg te helpen nodigen wij je uit om In te Zoomen. Deelname aan deze activiteit is gratis. Aan het eind van de online bijeenkomst via Zoom weet je waarmee en hoe jullie de jeugdactiviteiten kunnen organiseren.

Natuurlijk houden we jullie daarna op de hoogte van eventuele wijzigingen vanuit het kabinet voor wat betreft het jeugdwerk.

Er zijn momenteel geen online Zoom In – bijeenkomsten gepland.

 

Ben je erbij?

Heb je interesse? Geef dit dan aan op onderstaand formulier en verstuur het.

Meld je aan voor deelname door je naam, (mobiele)telefoonnummer, plaats van jeugdwerk en voorkeursdatum te sturen naar: noordoost@ymca.nl of gebruik onderstaand formulier.