Gratis lidmaatschap

voor studenten

 

 

Al onze stagiaires zijn gratis lid van YMCA. Als student kun je óók gratis lid worden.

Met dit lidmaatschap biedt de YMCA jou, als student een scala aan methodieken en materialen die je kunt gebruiken binnen je studie of stages.
Daarnaast hebben we voor jou een aanbod van diverse cursussen die gevolgd kunnen worden binnen de vrije studiepunten.

interim-jeugdwerk-professionals

YMCA lidmaatschap

Als student kun je een gratis basislidmaatschap krijgen.

Je profiteert van de voordelen van dit basislidmaatschap.
Wat zijn de concrete voordelen?

  • Korting op de cursussen. We hebben een groot aanbod praktische cursussen waarbij je veel leert over de doelgroep kinderen en tieners. Je ontvangt hierbij korting op de cursusprijs en betaalt hiervoor als studentlid slechts € 10 per dagdeel (inclusief cursusmap & certificaat).
  • Bijverdienen via YMCA. We bieden je de mogelijkheid om, tegen een vergoeding van € 35 per dagdeel + reiskosten, activiteiten uit te voeren bij onze doelgroep (vaak kunnen deze activiteiten ook meetellen voor vrije keuzepunten).
  • Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Elk jaar versturen we vier nieuwsbrieven en delen we informatie over projecten, activiteiten en programmamaterialen met onze leden.

Aanmelden

Lid worden doe je door het contactformulier in te vullen. In het veld: “vraag” zet je dat je een gratis studentenlidmaatschap wilt. Om aan te tonen dat je student bent stuur je een kopie van je studentenkaart mee.

Je bent gratis lid voor de periode dat je student bent. Daarna word je benaderd om je gratis lidmaatschap om te zetten naar een persoonlijk lidmaatschap.