Al onze stagiaires zijn gratis lid van de YMCA.
Maar jij kunt als student ook gratis lid worden.

Met dit lidmaatschap biedt de YMCA jou, als student een scala aan methodieken en materialen die je kunt gebruiken binnen je studie of stages.
Daarnaast hebben we voor jou een aanbod van diverse cursussen die gevolgd kunnen worden binnen de vrije studiepunten.

Je lidmaatschap wordt aangemerkt als basislidmaatschap en je profiteert dan ook van de voordelen van dit basislidmaatschap.
Wat zijn de concrete voordelen?

  • We hebben een groot aanbod praktische cursussen waarbij je veel leert over de doelgroep kinderen en tieners. Je ontvangt hierbij korting op de cursusprijs en betaalt hiervoor als studentenlid slechts € 10 per dagdeel (inclusief cursusmap & certificaat).
  • We bieden je de mogelijkheid om, tegen een vergoeding van € 35 per dagdeel + reiskosten, activiteiten uit te voeren bij onze doelgroep (vaak kunnen deze activiteiten ook meetellen voor vrije keuzepunten).
  • Per jaar ontvang je vier keer onze nieuwsbrief + overige informatie over projecten, activiteiten en programmamaterialen.

Dus, twijfel niet en word studentenlid!

Lid worden doe je door het contactformulier in te vullen. In het veld: “vraag” zet je dat je een gratis studentenlidmaatschap wilt. Om aan te tonen dat je student bent stuur je een kopie van je studentenkaart mee.
Je bent gratis lid voor de periode dat je student bent. Daarna word je benaderd om je gratis lidmaatschap om te zetten naar een persoonlijk lidmaatschap.