Leuke en uitdagende

stage bij YMCA

Leuke en uitdagende stages waarin je activiteiten organiseert voor kinderen of tieners

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stage waarin je leuke activiteiten voorbereidt en uitvoert voor kinderen of tieners? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We begeleiden onze stagiaires intensief. Je start bijvoorbeeld met de Basistraining. In 2 dagdelen wordt je voorbereid op het stagelopen binnen het jeugdwerk van YMCA.

 

Je krijgt een leerzame stageplaats waar je samen met andere stagiaires of vrijwilligers toffe activiteiten organiseert voor kinderen en tieners. Natuurlijk word je hierbij goed begeleid en helpen wij je om te leren. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van stagiaires van (o.a.) de volgende opleidingen: HBO Social Work (uitstroomprofiel Welzijn en Samenleving of Jeugd) en MBO Sociaal cultureel werk.

 

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en je CV. Wij nodigen je vervolgens graag uit voor een kennismakingsgesprek.  

 
agenda-ymca-jeugdwerk

MBO stage

Voor MBO studenten sociaal cultureel werker hebben we 1 jaarstageplaats beschikbaar. Tijdens deze stage ga je voornamelijk activiteiten organiseren en uitvoeren voor kinderen en tieners. 

jeugdwerk stage

HBO stage

Voor HBO stagiaires van de studierichting Welzijn en Samenleving of Jeugd (3e of 4e jaars) zijn er 2 jaarstageplaatsen beschikbaar. 

Je gaat aan de slag als Jeugdwerkadviseur in opleiding. Hierbij krijg je coördinerende taken, waarin je nieuwe groepen op gaat zetten, vrijwilligers en stagiaires begeleidt, meewerkt binnen projecten en trainingen gaat geven. 

organiseer een activiteit

Andere stages

Als je een andere opleiding volgt of een kortdurende stage zoekt kun je ook bij ons terecht. Neem contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.