Vervolgtraining jeugdwerk

Voor vrijwilligers die al een tijdje actief zijn als vrijwilliger in het jeugdwerk.

Vervolgtraining jeugdwerk

Ben jij al een tijdje actief als vrijwilliger in het jeugdwerk en ben jij nieuwsgierig naar hoe je nog beter aan kunt sluiten bij kinderen en tieners? Dan is deze training echt iets voor jou! In drie bijeenkomsten gaan we dieper in op de basisvaardigheden binnen het leidinggeven aan kinderen en tieners.

Trainingsinhoud

  • Sterk jeugdwerk
  • Gewenst en ongewenst gedrag
  • Sociale veiligheid
  • Thematisch werken
  • Groepsdynamica

 

Tijdsinvestering

De training bestaat uit 3 dagdelen van 2,5 uur waarbij we er van uitgaan dat je ze alle drie volgt. Je kunt deze training alleen volgen maar je kunt dit natuurlijk ook doen met alle vrijwilligers binnen jullie jeugdwerk op jullie eigen locatie. In dat laatste geval plannen we graag in overleg met jullie de data.

 

Deelnamekosten

  • Basislidmaatschap €12,50 p.p. per bijeenkomst
  • Lidmaatschap plus €8,50 p.p. per bijeenkomst
  • Niet leden €22,50 p.p. per bijeenkomst

 

Boeking

Wanneer je je aan wilt sluiten bij een geplande training, meld je dan vast aan via e-mail: noordoost@ymca.nl . We plannen dan zo snel mogelijk weer nieuwe data.

YMCA Jeugdwerk trainingen

YMCA Trainingen

Je bent aan de slag gegaan bij YMCA en hebt het naar je zin. Je investeert tijd en energie in je vrijwilligerswerk. Wij doen graag iets terug!

Als vrijwilliger besteed je een deel van je tijd aan het Jeugdwerk en daar wil je ook graag iets voor terugkrijgen. Je wilt je graag ontwikkelen om zo je taak binnen het jeugdwerk beter uit te voeren en hierdoor meer plezier te beleven.

YMCA heeft hiervoor een trainingsaanbod ontwikkeld dat uitdagend is voor elke vrijwilliger; of je nu een kinderclub begeleidt, kampstaf bent of een bestuursfunctie hebt. We gaan uit van de kwaliteiten van de deelnemers en nemen deze als uitgangspunt om verder te kunnen groeien.

Wil je even overleggen welke training het beste bij je past? Stuur ons een bericht dan helpen we je kiezen.