Actueelhuman, jump, luck

advertentietekst jeugdwerkconsulent 22-10-2021

 

YMCA ZOEKT EEN

Jeugdwerkconsulent/Projectmedewerker

16-20 uur

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en betekenisvolle baan waarin je samen met vrijwilligers en jongeren zelf activiteiten en projecten uitvoert? Ben jij iemand die zowel met de voeten in de klei durft te gaan staan als vrijwilligers in hun kracht kunt zetten?

Dan zoeken we jou!

 

Wij

De YMCA biedt een plek aan jongeren waar zij zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. YMCA is een jeugd- en jongerenorganisatie, waarbij iedereen welkom is, ongeacht afkomst, achtergrond of levensovertuiging en is wereldwijd actief.

Door de gedreven inzet van jongeren zelf, vrijwilligers en medewerkers hebben jongeren en vrijwilligers een leuke tijd. Samen lachen, uitdagingen aangaan, talenten ontdekken en leren samenwerken zijn kerngedachten van onze organisatie. Op deze manier levert de YMCA een bijdrage aan een samenleving waarin ruimte en aandacht is voor iedereen.

 

Vanuit het kantoor in Zwolle ondersteunen we aangesloten jeugd- en jongerengroepen en ontwikkelen, initiëren, organiseren en begeleiden we activiteiten en projecten.

YMCA Jeugdwerk Noord-Oost werkt in de noordelijke helft van het land en is op zoek naar een collega die deel wil uitmaken van ons team.

 

Jij

Vind jij het een uitdaging om je eigen werk vorm te geven? Neem jij makkelijk initiatief en werk jij graag zelfstandig? Geniet je van afwisselende taken en contacten, zoals het opzetten en uitvoeren van (wijk)gerichte activiteiten, werven, begeleiden van vrijwilligers en er mee samenwerken? Begeef jij je graag in een kleine organisatie met een groot hart voor anderen?

Heb je een autorijbewijs, beschikking over een auto en wil je ook in de avonduren en af en toe in het weekend werken, dan past de functie jeugdwerkconsulent/projectmedewerker bij jou!

 

De taken van een YMCA jeugdwerkconsulent/projectmedewerker

 • Wijkgerichte activiteiten opzetten en uitvoeren i.s.m. vrijwilligers en stagiaires
 • Werven en begeleiden van vrijwilligers en stagiaires
 • Netwerk- en samenwerkingspartners zoeken
 • Bovenlokale activiteiten organiseren samen met jongeren (voor de aangesloten jeugd- en jongerengroepen)
 • Ondersteunen van de aangesloten groepen.

 

Wat je ook nog moet weten

 • De taken kunnen wisselen bijvoorbeeld doordat er nieuwe projecten toegekend worden
 • Een deel van de aangesloten groepen is kerkelijk jeugdwerk
 • Het betreft een dienstverband voor de duur van één jaar (bepaalde tijd en uitzicht op langer)
 • De functie is voor 16-20 uur per week
 • Het salaris past bij leeftijd, ervaring/opleiding (HBO) en is ingedeeld in schaal 8 van de CAO Welzijn
 • Ruimte voor persoonlijke groei/ontwikkeling; we bieden je graag de mogelijkheid om (in overleg) een training/opleiding te doen die je nog beter maakt in je werk
 • Standplaats is Zwolle, maar deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

 

Solliciteren

Meer weten of direct solliciteren? Neem dan contact op met Froukje Meijer, manager YMCA Noord-Oost, tel: 038 454 0221, e-mail froukje@ymca.nl, website: www.ymcajeugdwerk.nl

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in de week van 22 november 2021.